Centraal Jeugdkamp | WAT EEN VADER

Centraal Jeugdkamp | WAT EEN VADER

Camping Doeveren

tijd 21:00

19 juni 2015

Naar

21 juni 2015

Uitnodiging jeugdkamp 2015Nog een kleine 2 maanden en dan is het zover: we gaan weer op kamp! Het thema voor het kamp is Wat een Vader!? Opnieuw houden we één centraal jeugdkamp, voor iedereen van 4 t/m 18 jaar! Iedereen mag blijven slapen, ongeacht je leeftijd! Dit keer voor het eerst op de camping in Doeveren!

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang! En om je alvast nieuwsgierig te maken: het belooft een superleuk kamp te worden, vol met uitdagende spellen, gave momenten om over de Bijbel te praten, lekkere maaltijden en nog veel meer… Maar dat verklappen we natuurlijk nog niet ☺!

Wanneer:

Wordt je dit jaar 10 of ben je 10 jaar of ouder dan ben je vrijdagavond 19 juni welkom vanaf 21.00 uur (ivm de avonddriedaagse). Ben je jonger dan 10 jaar dan ben je welkom van zaterdag 20 juni t/m zondagmiddag 21 juni. Kosten: €15,- Vaderdag: Omdat het dat weekend ook vaderdag is hebben we een bijzondere manier bedacht om dit toch samen met het gezin te ‘vieren’. Alle overige gezinsleden die niet mee op kamp zijn worden namelijk uitgenodigd voor een speciaal ontbijt voorafgaand aan de kerkdienst op zondagochtend.

Opgave:

Ga naar onderstaande link en vul het aanmeldformulier in. aanmelden centraal jeugdkamp

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met Carlo Klaasse (email: jeugd@kerkinbesoyen.nl, 0416-851781) of met één van de leidinggevenden van jouw club. Na aanmelding ontvangen de deelnemers aan het kamp nog een brief, met alle informatie die nodig is om mee op kamp te kunnen! Hartelijke groeten van de leiding!

UA-61862711-1