Jeugdkamp 2016 – Schrijf je nu in!

Schrijf je nu snel in via onderstaande link en ook jij bent er bij dit jaar.
Inschrijfformulier

Nog een kleine 2 maanden en dan is het zover: we gaan weer op kamp! Het thema voor het kamp is We gaan op reis … Opnieuw houden we één centraal jeugdkamp, voor iedereen van 4 t/m 18 jaar! Iedereen mag blijven slapen, ongeacht je leeftijd! Dit keer opnieuw op de camping in Doeveren!

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang! En om je alvast nieuwsgierig te maken: het belooft een superleuk kamp te worden, vol met uitdagende spellen, reisverhalen, landen …. gave momenten om over de Bijbel te praten, lekkere maaltijden en nog veel meer… Maar dat verklappen we natuurlijk nog niet Lachebekje (zwart-wit)!

Wanneer: Zit je op de TOV dan ben je vrijdagavond 3 juni welkom vanaf 19.00 uur (we starten om 20.00 uur). Ben je nog iets jonger dan ben je welkom van zaterdag 4 juni t/m zondagmiddag 5 juni. Kosten: €15,-

Zondagochtend ontbijt: Zondagochtend bieden we je de mogelijkheid om samen met het gezin de zondagochtend te ‘vieren’ met een ontbijt. Alle gezinsleden die niet mee op kamp zijn worden dan ook weer uitgenodigd voor een speciaal ontbijt voorafgaand aan de kerkdienst op zondagochtend.

Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier

UA-61862711-1