Welkom bij Musicalgroep Besoyen

Musicalgroep Besoyen is zoals de naam het al zegt een musicalgroep. Een groep bestaande uit enthousiaste personen in leeftijd variërend van 15 tot 70 jaar. We willen musicals brengen met een boodschap. Op deze site willen we je een indruk geven van onze groep en onze musicals. Wij zijn een reizend gezelschap dat optreed in kerken, buurthuizen, kerkelijke centra's, scholen of zelfs buitenpodia en theatertenten. Als groep zijn wij te boeken met verschillende musicals. De volledige technische realisatie hebben wij in eigen beheer, waardoor u als organisatie alleen maar een geschikte ruimte nodig hebt.

Lees meer

Optredens

Gemiddeld verzorgen wij 12 musicals op locatie in een jaar. Kijk snel of we bij jou in de buurt komen of neem contact met ons op en boek ons in je gemeente.

Alle optredens

Onze missie

Musicals met een boodschap. Bijbelse verhalen vertellen door musical, zang en dans.

0
Leden

0
optredens

0
jaar

0
producties

0
mensen

Waar vind je ons?

Wanneer

Donderdag van19:30 tot 21:30


Waar

Hollandsestraat 7
Waalwijk, Nederland


Hoe

Leuk en als je zelf voor
alle leeftijden

Musicals

Musicalgroep Besoyen bestaat bijna 15 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende musicals geproduceerd. De laatste musicals zijn Wereldnieuws en Luchtpost.

Alle musicals

“PETRUS: Ik wil precies weten wat Hij die laatste dagen heeft gezegd en gedaan. Ik wil mensen spreken die Hem de afgelopen week hebben gezien. Waar wachten we op?”

Musical Wereldnieuws

Musicalgroep Besoyen

Children's Ministry

Spelers

50 spelers oefenen iedere donderdagavond met elkaar, gezelligheid, vriendschap, maar ook intensieve workshops. Maak kennis met een aantal spelers.

Meer →
Youth Ministry

MusicalKids

Voor de jonge musicalsterren hebben wij MusicalKids. Musicalkids is voor kinderen van 7 tot 15 jaar. Ervaring op een podium is geen vereiste. Je moet er veel zin in hebben.

Meer →

Men's Ministry

Crew

34 microfoonzenders, 42 kanalen audio, 45M2 Podia, 150 meter truss. 50 meter backdrop. De heren en dames van de crew zorgen ervoor dat alles gereed is om te spelen.
Meer →