Over ons

Musicalgroep Besoyen is een amateurgezelschap met professionele ondersteuning.
Wij brengen musicals die op de verhalen uit de bijbel zijn geïnspireerd. Wij willen de liefdevolle boodschap overbrengen door gebruik te maken van toegankelijke musicals die alle leeftijden aanspreken.
Musicalgroep Besoyen, brengt musicals met een boodschap.

Jozef

We weten wie je bent; ook al leefde je in een heel ander land, een heel andere tijd en een heel andere cultuur… We hebben over je gehoord en over je gelezen. We zijn met je opgegroeid en waren bang, toen jij bang was…

Wereldnieuws

Niemand zat erop te wachten, niemand er naar uit te zien. 2 of 3 die er aan dachten en die oude man misschien..

Luchtpost

Brieven van toen, kunnen veel met je doen. Soms wordt iets bijzonders heel gewoon.

Vragen!

Een wijs man vertelde: 'er zijn geen domme vragen, alleen maar domme antwoorden'.
Of je nu aan het kijken bent om je aan te sluiten bij de musicalgroep, ons wil contracteren voor een musical of misschien wil je ons wel sponsoren. We hebben de vragen die we het meest krijgen tijdens optredens hieronder neergezet.
Staat je vraag er niet bij? Gebruik dan het contactformulier of start een chat op en vraag het ons. Wij beloven dat je geen dom antwoord krijgt. Als je liever gebeld wordt dan laat je je telefoonnummer achter en bellen wij je op.


De schapen van Zijn Herder

Creative team

Hoewel iedereen zijn of haar steentje bijdraagt bij de groep, hebben we toch een kopgroep. Koplopers, ieder op zijn of haar gebied.Wij stellen ze, graag aan je voor.

Matt

Niek

De regie is in zeer goede handen bij Niek Dekker als regisseur. Niek is afgestuurde aan de ART-theateropleiding en is onze ‘vaste’ regisseur. Door zijn begeleiding zijn de laatste twee musicals in eigen beheer geproduceerd. Niek is naast regisseur ook theaterdocent en acteur. www.Niekdekkertheater.nl


Mark

Marcello

Sinds 2002 is Marcello voorzitter van het bestuur van de musicalgroep. Naast zijn bestuursfunctie is Marcello de spin in het web voor de techniek. Licht, geluid en video samen met de leden van de crew krijgen ze (bijna) alles voor elkaar. Vanaf 2015 speelt hij ook mee in diverse musicals.


Luke

Reinard

In 2015 is de musicalgroep een samenwerking aangegaan met Reinard Maas. Reinard heeft voor de musical Luchtpost de arrangementen en muziek geschreven van een aantal songs. Reinhard Maas is singer/songwriter en heeft reeds een aantal grote festivals en albums op zijn naam staan. Kijk eens op www.Reinaardmaas.com

Seth

Anne

De Belgische band Clouseau zong ooit over Anne, maar ‘onze’ Anne is voor ons onmisbaar. Of ze nu fluit speelt in de live-band of de spelers helpt tijdens het oefenen of souffleert. Anne staat altijd klaar. Sinds de start van de MusicalKids begeleidt Anne ook de kinderen tijdens de musicalavonden.

Ruth

Roy

Als vaste geluidstechnicus, schuift Roy de digitale mengtafel. 64 kanalen zijn aan hem toevertrouwd. Roy heeft medio 2015 het aansturen van de crew overgenomen van Marcello. Roy zal samen met het team bestaande uit 8 personen zorgen voor een optimale licht, geluid en podia ervaring.

Wil je met ons meedoen?

Wij staan open voor iedereen, dus als je een keer wilt komen kijken is dat geen probleem. We starten om 19:30 met een kopje koffie en thee en beginnen volgen met de oefenavond. Je bent vrij om te komen kijken of misschien kan je zelfs meedoen. In de pauze kan je al je vragen stellen en krijg je een indruk van onze groep.