Voor ieder kind in de regio Waalwijk en ver daar buiten dus ook in Gelderland, Utrecht, Zeeland of Limburg
is er musicalkids. Ieder kind dat graag op een podium staat en twee-wekelijks wil acteren, zingen en/of dansen is de MusiclaKids, de club om lid van te worden. .

Wekelijkse oefenavonden
Voor iedereen tussen de 7 en 15 jaar
Begeleiding door vakdocenten theater, drama, dans en zang.

Stel je voor

Iedere twee weken met een groep enthousiastelingen repeteren, teksten leren, workshops volgen, zingen, dansen en ontzettend veel plezier hebben. Na een seizoen staan jullie allemaal op het podium in een spetterende voorstelling waar jullie hard aan gewerkt hebben.

Toelatingseisen

Er is maar één toelatingseis voor de MusicalKIDS: je moet er heel veel zin in hebben! Het is tweewekelijks: repeteren en acteerlessen, verschillende workshops en pittige danslessen. Zo werken we uiteindelijk toe naar een voorstelling. Op jaarbasis zal je gemiddeld 4 tot 6 voorstellingen spelen. Ervaring op een podium is geen vereiste. Wel verwachten we veel enthousiasme en motivatie en daarnaast concentratie en zelfstandigheid. Onze vakkennis ligt op het gebied van drama, zang en dans. De avonden worden begeleid door Niek Dekker, Theaterdocent en door een aantal vrijwilligers.

Proeven

De MusicalKids oefen iedere week op donderdagavond om 18:30. Een oefenavond duurt 75 minuten en tussendoor is er een pauze om even bij te komen onder het genot van Fris en iets lekkers. De oefenavonden zijn in Gemeentecentrum De Rank. De Rank kan je vinden in de Hollandsestraat 7 in Waalwijk. De regie en begeleiding is in handen van Niek Dekker. Niek is beroepsacteur en regiesseur en werkt veel met kinderen in verschillende theater- en musicalproducties. Niek heeft gestudeerd aan ARTez, hoge school voor de kunsten, richting theater, theaterdocent. Niek wordt bijgestaan door een team van vrijwilligers die de kinderen begeleiden tijdens de oefenavonden en tijdens producties. MusicalKids is een onderdeel van Musicalgroep Besoyen waardoor de kinderen ook meespelen in de grote producties van Musicalgroep Besoyen.

Oefenavonden

  • Iedere donderdagavond. Start 18:30 en het theater sluit om 19:45 uur.