MusicalKIDS

image
MusicalKIDS

Wij (Musicalgroep Besoyen) zijn gestart met een gloednieuwe musialgroep speciaal voor kinderen. MusicalKIDS.
De MusicalKIDS is een musicalgroep voor jou als je
7 jaar (groep 3) of ouder bent, tot circa 15-16 jaar.

Bij de MusicalKIDS leren je acteren, zingen, spelen en dansen zodat je kan meespelen in musicals. Als lid van de MusicalKIDS zal je een rol op het podium hebben bij verschillende musicals van o.a. musicalgroep Besoyen. maar als MusicalKIDS werken we ook aan eigen musicals. Deze zullen een paar keer per jaar opgevoerd gaan worden.

Dus wil jij meespelen, zingen, dansen, acteren op een groot podium, kom dan een keer kijken bij de MusicalKIDS. Laat je ouders een e-mail sturen naar MusicalsKIDS@musicalgroep-besoyen.nl met je naam, leefdtijd en adres, dan weten wij dat je komt of loop een keer binnen op een oefenavond. Kijk op de website voor de data en tijden van de oefenavonden. Bellen kan ook (0416) 54 34 54

Informatie voor ouders
De MusicalKIDS oefenen 1 x per 2 weken op donderdag van 18:15 tot 19:30 uur in De Rank, Hollandsestraat 5 in Waalwijk.

De MusicalKIDS worden geregisseerd door Niek Dekker. Niek is afgestudeerd, aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, richting Theater / Theaterdocent. Niek wordt ondersteund door een team van vrijwilligers die tweewekelijks de kids ontvangen en begeleiden tijdens de oefenavonden en uitvoeringen.

De kinderen gaan tijdens de oefenavonden leren hoe het is om op een podium te spelen, dansen en te zingen. Dit allemaal in een veilige en prettige leeromgeving, waar ze kind mogen zijn en welke pedagogisch verantwoord is.

MusicalKIDS is een initiatief van Musicalgroep Besoyen. Musicalgroep Besoyen bestaat al ruim 12,5 jaar en brengt musicals met een Christelijke boodschap.MusicalKIDS

Algemene leiding
Barbara Von Richthoven Marieke Klaasse Anne Spuybroek Hannie Roos
Theaterdocent
Niek Dekker
Onder verantwoording
MusicalKIDS is de musicalgroep voor kinderen van 7 tot 16 jaar. MusicalKIDS wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Musicalgroep Besoyen.
Oefenavonden
2 april 2015 16 april 2015 30 april 2015 28 mei 2015 11 juni 2015 25 juni 2015 9 juli 2015
Lidmaatschap
MusicalKIDS hanteert een contributie van 5 euro per maand. De eerste 3 maanden zijn gratis. Mocht u, als ouder of verzorger, uw kind graag laten meespelen met de MusicalKIDS maar is de contributie voor u een te grote financiële uitgave. Dan vernemen wij dit graag en zoeken we naar een passende oplossing.
UA-61862711-1