Parenting Children Course

Wat is de Parenting Children Course?

De Parenting Children Course is een plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie. Je praat samen met andere ouders over herkenbare uitdagingen en ontvangt handvatten, tips en nieuwe ideeën voor thuis. Want iedere ouder wil graag het beste voor zijn kind!

Voor wie?

Loop je rond met vragen over opvoeding? Vraag je je af hoe jij je kinderen kunt stimuleren in hun ontwikkeling? Hoe je belangrijke waarden integreert in je opvoeding? Ben je op zoek naar een juiste balans tussen loslaten en grenzen stellen? Dan is Parenting Children Course echt iets voor jou! De cursus is voor ouders van 0 tot 10-jarigen. Het is voor iedere ouder, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond of levensovertuiging. De Parenting Children Course is gebaseerd op christelijke principes, maar is relevant voor zowel christelijke als niet-christelijke opvoeders.

Hoe werkt het?

Op de cursusavond luister je eerst naar een kort, inspirerend verhaal over het onderwerp van die avond. Daarna maak je een oefening en praat je met elkaar door. Geen vraag is te gek om te stellen!

Waarom?

Opvoeden doe je samen! Je ontmoet andere ouders. Je herkent dezelfde uitdagingen en valkuilen. Je denkt samen na over vragen rondom de ontwikkeling van jullie kinderen. En natuurlijk lach je ook om elkaars anekdotes! Iedereen komt met eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. After all, it takes a village to raise a child!

Welkom

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Parenting Children Course die gegeven wordt door de hervormde gemeente Besoyen.

We beginnen op vrijdagavond 30 september om 19.45 (in gebouw: De Rank, Hollandsestraat 5, Waalwijk) met de Parenting Children course. De vervolgavonden zijn op 14/10, 4/11, 25/11 en 9/12. We willen iedereen met kinderen tussen de 0 en 10 jaar van onze gemeente van harte uitnodigen!

Als het mogelijk is… kom als stel samen, zodat je samen over je opvoedingsstijl na kunt denken. Opgeven kan bij Corien de Wit (coriendewit@solcon.nl). Hartelijke groet, Gini en Corien

UA-61862711-1