Vanuit de commissie gezinsdiensten

Op zondag 13 juni was er een gezinsdienst met als thema: ‘Een nieuwe start’. Na de dienst hebben we met elkaar een wandeltocht door Besoyen gemaakt. In de nieuwsbrief van vrijdag 2 juli vindt u een korte impressie van de wandeltocht.

Op zondag 18 juli is de volgende gezinsdienst. Tijdens deze dienst is het thema “ik ga op reis en ik neem mee”. Deze dienst staat in het teken van de overstap.

De volgende kinderen stappen over van de zondagsschool naar de kindercatechese: Tobias Heijkoop, Lucas de Wit, Chris Schouten, Genoah Spierings.

De volgende tieners zitten nu in groep 8. Zij stappen over van de kindercatechese naar de Follow mee: Samuel Klaasse, Niek Schouten, Lars Spierings, Frederieke Opendorp.

Nu we deze dienst nog niet met de hele gemeente fysiek kunnen bijwonen, willen we iedereen wel de mogelijkheid geven om een wens voor de tieners uit groep 8 mee te geven. Je kunt je wens doorgeven via deze link of de onderstaande QR code gebruiken.

Doorgeven van een wens kan tot maandag 12 juli. De wensen zullen voor de tieners op een kaart worden geplaatst als aandenken van de overstapdienst.

UA-61862711-1