Dominee Arie de Wit

Predikant van de kerkelijke gemeente Besoyen

Ds. A. (Arie) de Wit

Ds. A. (Arie) de Wit is geboren in 1975. De wortels van hem en zijn vrouw Corien liggen in Polsbroek. Samen hebben zij 3 kinderen, namelijk zoon Mattheo (7), dochter Charis (4) en zoon Lucas (2). Corien is theologe, ze heeft gestudeerd aan de Evangelische Theologische faculteit in Leuven (B).

Ds. A. (Arie) De Wit was sinds 1 september 2012 verbonden aan de Hervormde gemeente IJsselstein als kerkelijk werker gedurende 2 dagen per week. De overige 3 dagen werkte hij tot voor kort in het bedrijfsleven als project-engineer en later werkte hij 1 dag per week in de Hervormde gemeente Schoonrewoerd.

Ds. A. (Arie) de Wit was in de kerk op allerlei gebieden actief, zoals jeugdwerk, catechisatie, pastoraat en stervensbegeleiding. Ook zijn vrouw speelde veelal een rol hierin. Het gezin kerkte voorheen in de Hervormde gemeente Vreeswijk (dorpskerk in Nieuwegein).

Broeder De Wit schetst zichzelf als iemand die betrouwbaar is, geraakt door het Evangelie, dat hij ook wil doorgeven, een luisteraar en zijn wie hij is.

adewit@solcon.nl