Dominee Arie de Wit

Predikant van de kerkelijke gemeente Besoyen

Ds. A. (Arie) de Wit

Mijn naam is Arie de Wit en ik ben sinds 1 maart 2015 verbonden aan de Hervormde gemeente Besoyen. Ik ben sinds 2005 getrouwd met Corien en we hebben een gezin met 3 kinderen. Voordat ik predikant werd heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als project-engineer (technische ontwikkeling van speciale trucks). Daarnaast heb ik de opleiding theologie gevolgd en vervolgens ook 2,5 jaar pastoraal werk gedaan in de Hervormde gemeente van IJsselstein (Utrecht).

Als predikant in Besoyen ben ik vooral actief in het voorgaan in de zondagse kerkdiensten, het geven van geloofsonderwijs aan jong en oud, het bezoeken van zieken en ouderen in de gemeente.

Heeft u vragen over het christelijk geloof of over onze gemeente? Neem dan gerust contact me op! De contactgegevens vindt u hieronder.

adewit@solcon.nl