Vrouwenvereniging Lydia

image
 

Welkom bij vrouwenvereniging Lydia!

Lydia bestaat al ruim 70jaar (1944) en wordt op het moment gevormd door 19 vrouwen uit onze gemeente. De leeftijd is divers en altijd is er ruimte en een hartelijke welkom voor nieuwe leden die ook een gezellige avond zoeken met een Christelijk karakter.

De naam Lydia verwijst naar de rijke Bijbelse vrouw uit Macedonië die handelde in purperen stoffen.

image
Er wordt gezongen..

Zij hoorde Paulus spreken van de Here Jezus en nodigde hem en zijn vrienden uit te verblijven in haar woning. Ze was een God vrezende vrouw die geraakt werd door het evangelie welke Paulus bracht. Een prachtige naam voor onze vrouwenvereniging, want ook bij hen staat de liefde voor Jezus Christus centraal en vormen zij een hechte groep waar je mag zijn wie je bent en nieuwkomers van harte welkom worden geheten en zich direct thuisvoelen.

image
Bijbel gelezen..
image

De avonden kenmerken zich door een opening met Bijbellezing, bekende liederen, koffie om de keel te verzorgen na het lofprijzen en een gezellig samenzijn met een afwisselend karakter. Zo wordt er regelmatig tijd ingeruimd voor het werken aan handgemaakte snuisterijen voor goede doelen zoals de eigen gemeente alsook daarbuiten. Jaarlijks wordt er een kerstmarkt georganiseerd waarbij gemeenteleden en mensen van buitenaf de mogelijkheid hebben deze ware kunstwerken te kopen en zo bij te dragen aan de sponsoring van een goed doel.

image
Koffie gedronken..
image
En veel gelachen!

Ieder jaar houden de dames een bingo-avond waarbij de opbrengst van de kaarten gebruikt wordt voor het organiseren van het jaarlijkse uitje naar een bezienswaardigheid in de buurt en een lekkere maaltijd 's avonds. Ook vindt er 2 keer per jaar de mogelijkheid plaats voor de leden om een eigen inbreng van zang, voordracht, spel of andere talenten te tonen. Kortom, een divers programma met een humanitair karakter en vol gezelligheid!

Gedurende het winterseizoen (September - April) komen we om de 2 weken op maandagavond samen in ons gemeentecentrum De Rank.

 

Dus, lijkt het je leuk om eens een avond mee te maken bij Lydia of direct lid te worden?

Kom dan gerust eens een avond meedoen, je bent van harte welkom!

UA-61862711-1